service=68 template=2 cached=1:600

Fleur de Dag

Fleur op met de Mantelzorgpas

Fleur de Dag biedt ouderen begeleiding en gezelschap op maat. Dus wanneer u op zoek bent naar gezelschap, biedt Fleur de Dag uitkomst! Wanneer u beschikt over een Mantelzorgpas Noordwijk, krijgt u een speciaal voordeel. U mag er 2 uur op uit met koffie en taart voor maar €35,00. 

Over Fleur de dag

Fleur de Dag is een professionele zorgverlener voor niet medische diensten. Zij bieden ouderen individuele begeleiding en gezelschap op maat. Samen met de cliënt ondernemen zij activiteiten in en om het huis en gaan zij eropuit, afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt. Zo kunnen zij de cliënt helpen langer zelfstandig te blijven wonen en maken zij het leven van de cliënt simpelweg leuker.

Met een team van ervaren mensen, met gevoel voor humor, ondernemen zij activiteiten met u op maat. Maar ook begeleiden zij u naar de huisarts, tandarts of ziekenhuis en/of brengen zij samen structuur aan in uw dagelijkse bezigheden. Bijvoorbeeld wanneer uw kinderen, buren, vrienden ofwel de mantelzorgers even niet in de gelegenheid zijn u te vergezellen of te begeleiden.

Openingstijden

Adres
Boekerslootlaan 9
2201 BT Noordwijk

Telefoonnummer
Pauline Muller: 06-55 38 15 39 | Ellen Devilee: 06-30 64 43 94

Email
[email protected]

Website
Fleur de Dag Website


Mantelzorgpas Noordwijk is in samenwerking met:
WSN Gemeente Noordwijk
      GROUPCARD
 Naar boven