service=76 template=2 cached=1:600

Jeroen(Marente)

Ontmoet (nieuwe) mensen die weten wat het is om te (ont)zorgen.

Bij Jeroen van Marente weten ze als geen ander waar mantelzorgers tegenaan lopen. De prijzen zijn dan ook allerzins redelijk en u kunt natuurlijkmet uw Mantelzorgpas Noordwijk betalen in het restaurant. Ook kunt u in Jeroen een ruimte te huren voor een feestelijke gebeurtenis, inclusief catering. Op vertoon van uw Mantelzorgpas krijgt u ook nog eens 5% korting. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, neemt u contact op met dhr. Van Leeuwen, teamleider facilitair, via de receptie van Jeroen. De tarieven van het menu zijn als volgt:

Menu van de Dag € 7.75 (voor-, hoofd- en nagerecht)
Soep € 1.00
Toetje € 1.00
Bordje patat € 1.65
Frikandel/kroket € 1.30
Slaatje € 1.30
Frisdrank € 1.30
Bier € 1.55
Rode/witte wijn € 2.00
Advocaat met slagroom € 1.80
Koffie/thee/espresso € 1.10
Cappuccino € 1.25
Appelkoek € 0.50
Cake € 0.90
Gevulde koek € 0.75
Rose koek € 0.75

Over Jeroen (Marente)

Jeroen is gevestigd in het centrum van Noordwijk-Binnen tegenover de winkelstraat en maakt deel uit van Marente. Deze woonzorglocatie is enkele jaren geleden gerenoveerd en zowel de appartementen als het binnenplein en het restaurant zijn ruim en modern. Zij vinden het belangrijk dat bewoners, familie en bezoekers zich thuis voelen in Jeroen. In Jeroen wonen ouderen met lichamelijke klachten en/of dementie. Ook is er een ruimte voor dagbesteding voor thuiswonende ouderen en kunnen mensen uit de wijk zich inschrijven voor centrale activiteiten in Jeroen.

Een soort buurthuis

Jeroen heeft een prachtig restaurant en een sfeervolle binnenplaats. Elk dag komen daar veel mensen ‘uit de wijk’. Gezellig een praatje maken, een bakkie koffie doen, een kaartje leggen, gewoon om te buurten of voor de warme maaltijd tussen de middag. Ook u bent van harte welkom!

Openingstijden

Adres
Jeroenspark 1
2201 KS Noordwijk

Telefoonnummer
071- 409 33 33

Email
[email protected]

Website
Jeroen(Marente) Website


Mantelzorgpas Noordwijk is in samenwerking met:
WSN Gemeente Noordwijk
      GROUPCARD
 Naar boven