service=81 template=2 cached=1:600

Strandrestaurant Nederzandt

Gratis kopje koffie met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar een restaurant waar u kunt lunchen, dineren of een drankje kunt doen en ondertussen kunt genieten van een prachtig uitzicht? Bij Strandrestaurant Nederzandt kunt u genieten van een natuurlijke omgeving in één van de leukste strandtenten van Noordwijk aan Zee. Maar dit is nog niet alles! Wanneer u in het bezit bent van een Mantelzorgpas Noordwijk krijgt u het 2e kopje koffie gratis!

Over Strandrestaurant Nederzandt

Strandrestaurant Nederzandt is niet zomaar één van de leukste strandtenten van Noordwijk aan Zee. De oprijlaan van ruim twee kilometer brengt u al snel in een wereld van ongerepte luxe. In een natuurlijke omgeving met uitzicht op een mooi duinlandschap kunt u heerlijk ontspannen op het terras of in het restaurant. Bij een duin en strandlandschap horen natuurlijk de ondergaande zon, hertjes of een frisse wandeling. Na hiervan genoten te hebben kunt u bij hen terecht voor een heerlijk drankje, lunch of diner in de lounge buiten of binnen bij het haardvuur. 

Wat maakt Strandrestaurant Nederzandt bijzonder?

  • Unieke ligging met uitzicht op zee
  • 365 1/4 dagen per jaar open
  • Kind-, rolstoel- en diervriendelijk
  • Hele dag parkeren voor 3 euro
  • Ruime keuze uit zalen
  • Onbeperkte horecamogelijkheden
  • Feesten tot 1.00 uur (uniek aan het Noordwijkse strand!)

Reserveringen restaurant
Wilt u online een tafel reserveren via het e-mailadres ([email protected]) of formulier? Geen probleem! U kunt tot 24 uur van tevoren online reserveren. Wilt u binnen 24 uur een tafel reserveren in het restaurant, dan verzoeken zij u vriendelijk dit telefonisch (0252 – 37 24 30) te doen.

    

Openingstijden
Iedere dag, 365 dagen per jaar van 09.00 tot circa 23.00 uur.

Adres
Langevelderslag 52-54
2204 AH Noordwijk

Telefoonnummer
0252 – 372 430

Email
[email protected]

Website
Strandrestaurant Nederzandt Website


Mantelzorgpas Noordwijk is in samenwerking met:
WSN Gemeente Noordwijk
      GROUPCARD
 Naar boven