Zorgpauze: vormen van ondersteuning!

Samen eruit

Even lekker naar buiten of er-op-uit. Soms kunt u als mantelzorger hulp gebruiken om samen met degene voor wie u zorgt wat leuks te gaan doen. Wij kunnen u daarin een extra handje bieden.

Zorg aan Huis

Soms is er meer nodig dan alleen gezelschap thuis. Via het Zorgpauze-product ‘Zorg aan huis’, kunt u een professional inschakelen die de zorgtaken tijdelijk zal overnemen.

Logeren

Een dag en nacht verblijf in een woonzorgcentrum met maaltijden, koffie en thee. Ook als lichte zorg geboden moet worden.

Bezoek

Wilt u er zelf even op uit, dan kan het fijn zijn als iemand bij u thuis komt. Dan hoeft u degene voor wie u zorgt niet alleen te laten. Met gezelschap thuis kunt u gerust weg.

Huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke taken laten uitvoeren door een professionele organisatie, ter verlichting van de mantelzorger en/of zorgontvanger.
Afname minimaal 2 uur.

Activiteiten

Een kopje koffie drinken, een praatje maken of deelnemen aan een activiteit, het kan in een woon-zorgcentrum. Een mooie gelegenheid voor degene voor wie u zorgt om onder de mensen te komen terwijl u rust krijgt.

Huishoudelijke ondersteuning

Wilt u meer informatie over het Zorgpauze-product ‘Huishoudelijke ondersteuning’? Of heeft u een vraag over dit product en wilt u eerst de meest gestelde vragen bekijken? Klik dan op deze link


In Samenwerking met:

Mantelzorgpas Noordwijk is in samenwerking met:
WSN Gemeente Noordwijk
      GROUPCARD
 Naar boven